Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

17 de novembre de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses ha organitzat diverses accions de sensibilització i rebuig durant la setmana del 25N

 

Enguany, per commemorar el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, des de l’Ajuntament de Vacarisses, estem organitzant diferents accions tant de sensibilització com de rebuig d’aquestes violències. La programació és transversal i, per això, engloba diversos departaments, a banda del de Polítiques de Gènere. Ara bé, les activitats organitzades poden patir canvis a conseqüència de possibles pròrrogues o noves mesures establertes per la Covid-19.

 

A banda de les activitats emmarcades dins la setmana del 25N, a principis de mes, la biblioteca municipal El Castell va engegar la campanya T’interessa el gènere?, que ens condueix des de l’entrada de l’edifici fins al fons específic de Gènere i Igualtat. A més, se’ns recomana tenir també en compte la informació i el fons bibliogràfic de la Xarxa de Biblioteques.

 

Sota el lema Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa una campanya que vol reforçar els missatges adreçats als agressors. I és que el focus de la solució de les violències masclistes se situa en la seva responsabilitat i no en les dones que les pateixen. També s’apel·la a la no complicitat de l’entorn amb els agressors i promou l’avenç en la identificació de diferents situacions de violències masclistes. Així, la campanya interpel·la els homes perquè les aturin, a més de remarcar que els únics responsables de les agressions masclistes són els mateixos agressors.  • 25N
  • 25N
  • 25N
  • 25N

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats