Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Comença el Gran Recapte d’Aliments

16 de novembre de 2020


Les donacions es poden fer des d’avui via online o als principals supermercats, a l’hora de pagar a caixa

 

Avui comença la 12ª edició del Gran Recapte d’Aliments. En un escenari d’incertesa, derivat de la COVID-19, els Bancs dels Aliments han hagut de reinventar la campanya massiva de recollida i convertir-la en una campanya virtual de donacions, que es destinaran a la compra i distribució d’aliments. Així, es digitalitza per minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats, que es fa inviable.

 

Un dels canals de donació és el web dels Bancs dels Aliments, on es recolliran fons fins al 16 de desembre. Aquest any s’incorpora també el canal de pagament BIZUM, que, amb el CODI 33596, pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli.

 

L’altra opció serà als principals supermercats, fins aquest dissabte 21, on el mateix personal convidarà la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant el CODI GRAN RECAPTE que s’oferirà a qui vulgui donar fons. A més, divendres i dissabte, hi trobareu persones voluntàries, que us explicaran la importància de seguir col·laborant amb el Gran Recapte.

 

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments perquè permet proveir les entitats de productes bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos. I enguany, a causa de la crisi actual, aquestes donacions són més vitals que mai. Participeu-hi!

   • Gran Recapte d’Aliments
  • Gran Recapte d’Aliments
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats