Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Serveis de take away i delivery del Vallès Occidental

13 de novembre de 2020


La pàgina Viu el Vallès aglutina la informació disponible dels establiments de restauració de la comarca

 

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa un espai web que aglutina la informació disponible sobre els establiments de restauració de la comarca ofereixen servei de recollida o de menjar per emportar. Aquest espai s’ha configurat en col·laboració amb 16 ajuntaments, entre els quals hi ha el de Vacarisses. De fet, el web vacarisses.cat ja inclou un apartat de consulta d’aquests serveis al municipi, que es va actualitzant periòdicament.

 

La voluntat comarcal ha estat aglutinar-ho per poder augmentar-ne la difusió. I és que el Pla de Reconstrucció del Vallès Occidental preveu el suport a la Restauració i Hoteleria per adaptar-se als nous hàbits de consum i el suport amb la realització d’accions de difusió com aquesta.

 

Actualment, segons dades de l’0bservatori comarcal, al Vallès Occidental, hi ha domiciliades 885 empreses i 1.403 persones autònomes de restaurants i establiments de menjar. Unes altres 165 empreses i 294 persones autònomes de provisió de menjars preparats per a celebracions i altres serveis. I 1.041 empreses i 2.981 persones autònomes d’establiments de begudes. En total, 16.352 persones assalariades en el sector a la comarca.  • Serveis de take away i delivery del Vallès Occidental
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats