Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Servei d'atenció Covid-19 al Casal de la Gent Gran

10 de novembre de 2020


Personal del CAP de Vacarisses hi atendrà consultes telefòniques i realitzarà proves PCR

 

Des de la gerència de l’Equip d’Atenció Primària de Montserrat, que comprèn els municipis de Vacarisses, Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat, s’està creant un equip Covid-19 per encarregar-se en exclusiva de l’atenció referent a la pandèmia: consultes i seguiment telefònic, i proves PCR.

 

Per realitzar aquestes tasques, l’Ajuntament del municipi ha cedit el Casal de la Gent Gran, un equipament que, en aquests moments, es troba tancat i molt adient per la proximitat amb el CAP. A més, es tracta d’un lloc espaiós i fàcil de ventilar. Quan la situació epidemiològica permeti reobrir el Casal, aquest equip Covid-19 es desmantellarà perquè també significarà que el número de contagis i casos haurà disminuït.

 

A partir de demà dimecres, el personal sanitari començarà a adaptar l’espai i a traslladar-hi el material necessari per treballar. Es preveu que aquest servei comenci a ser operatiu a partir de la segona quinzena de novembre, oferint atenció als tres municipis de l’Àrea Bàsica. Aquesta serà compartida amb Castellbell i el Vilar, on també s’adequarà un espai similar.

 

Es tracta d’una iniciativa que vol ser pionera a la zona i que pretén descongestionar els CAP i facilitar i millorar l’atenció a les persones contagiades per la Covid-19 o amb dubtes sobre possibles símptomes. Aquest espai, a més, evitarà desplaçaments de la població a altres municipis per realitzar-se proves PCR o fer consultes relatives al virus.


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • CAP de Vacarisses
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats