Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es reprèn l’activitat del Cau de Vacarisses

28 d'octubre de 2020


Segons els protocols de la Generalitat sobre les entitats de lleure, es permeten grups “bombolla” de més de sis persones

 

El cap de setmana passat infants i joves, caps i quel·les (monitoratge) de l’AEIG Vacarisses van reprendre les activitats de Cau de cada dissabte, així com les reunions de l’equip de monitoratge. Al març, amb l’estat d’alarma per la Covid-19, l’entitat va haver d’aturar la seva activitat, sense poder fer campaments de Setmana Santa ni d’estiu, com tampoc les trobades habituals dels caps de setmana.

 

Des del passat dissabte, i gràcies als protocols de la Generalitat de Catalunya, les entitats de lleure poden dur a terme les seves activitats sempre que es prenguin totes les mesures de seguretat. En aquests casos, es permeten grups de més de sis persones, si són “bombolla” i no es barregen entre ells. Tot i que és recomanable, tampoc és obligatori que mantinguin la distància mínima de seguretat. D’altra banda, per respectar les restriccions de mobilitat nocturnes, les entitats de lleure han de garantir que tothom pugui ser a casa a les 22 h, de manera que les activitats han d’acabar una hora abans com a màxim.

 

Quant a les reunions de l’equip de monitoratge, estaven considerades com a laborals no remunerades i, per tant, sols havien de respectar les limitacions d’aforament, a banda de la normativa de prevenció i higiene. Aquesta situació ha canviat amb les noves mesures, de manera que aquestes reunions queden limitades a 6 persones, en el cas de ser presencials.

 

Per tant, a hores d’ara, totes les activitats del Cau de Vacarisses es poden realitzar, tot seguint les mesures del protocol “Criteris a aplicar per prevenir la pandèmia per COVID-19 en l’àmbit de les activitats d’educació en el lleure”, de la Generalitat de Catalunya, i del pla “Caus, sortides i reunions en temps de pandèmia”, de Minyons, Escoltes i Guies de Catalunya.


Relació directori

Agrupament Escolta i de Guies (AEIG) de Vacarisses  • Joves
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats