Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Una exposició sobre com reduir residus en la Setmana de la Natura

16 d'octubre de 2020


L’alumnat de les dues escoles de primària del municipi va visitar-la per treballar-ne els continguts, a través de projectes i jocs

 

En motiu de la Setmana de la Natura, que es commemora a l’octubre, la Regidoria de Medi Ambient va portar l’exposició Reduïm residus a la biblioteca municipal El Castell. A banda de ser visitada per usuaris i usuàries de l’equipament, la va treballar l’alumnat de les dues escoles de primària de Vacarisses.

 

En el cas de l’escola Pau Casals, es van aprofitar les visites setmanals a la biblioteca per incorporar el contingut de l’exposició en algun dels projectes que estan duent a terme. Des de l’escola Font de l’Orpina, la mostra es va treballar a través dels jocs que aquesta mateixa oferia.  • Exposició "Reduïm residus".
  • Exposició "Reduïm residus".

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats