Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reunió amb els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat

8 d'octubre de 2020


S’hi van tractar diversos temes, com la recuperació de vinya i conreus, la situació del porc senglar al territori i aspectes de seguretat al parc natural, entre d’altres

 

L’Ajuntament de Vacarisses va mantenir ahir una reunió amb representants dels Serveis Territorials de la Generalitat d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Barcelona. S’hi van tractar temes molt diversos, com la recuperació de vinya i conreus; la col·laboració amb l’oficina comarcal per donar suport en la gestió d’ajudes, especialment destinades a joves i dones, assessorament, formació, etc., i l’opció de recuperar terres. També s’hi va abordar la situació del porc senglar al territori, a més d’algunes aspectes de seguretat al parc natural, com el control d’accés motoritzat.

 

La trobada va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials de Barcelona, Josep Pena; la cap de Coordinació i Gestió Territorial, Marta Esparza, i el cap d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental, Josep Maria López. Per part de l’Ajuntament de Vacarisses, van assistir-hi, l’alcalde del municipi, Toni Masana; la regidora de Promoció econòmica i Desenvolupament Agrari i Tinença Responsable i Benestar Animal, Olga Serra, i el regidor de Medi Ambient i Responsabilitat amb l’Entorn, Pere Casas. Ambdós institucions es van emplaçar a continuar treballant per materialitzar els temes tractats a la reunió.  • Representants de l'Ajuntament de Vacarisses i dels Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats