Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Homenatge en forma de mural

7 d'octubre de 2020


Elaborats per l’artista Anna Repullo, pretenen dignificar algunes parets i murs de tots el municipi

 

Fa temps que l’Ajuntament de Vacarisses està treballant amb diverses persones i entitats per dignificar algunes parets i murs del municipi i, alhora, fer un homenatge a col·lectius i àmbits específics com la cultura. Amb la voluntat de seguir apostant per la creació artística, es va contactar amb l’artista Anna Repullo, instal·lada recentment a Vacarisses, per encarregar-li un seguit de murals en diferents espais i sobre temàtiques diverses.

 

El primer s’ha inaugurat en motiu del Mes de la Gent Gran, que es commemora a l’octubre. Situat a prop del Casal de la Gent Gran, pretén ser un homenatge a aquest col·lectiu, en un moment especialment complicat. El següent és un reconeixement a la cultura i, per això, s’ha ubicat la plaça del Casal de Cultura, un referent per al municipi, ja que, durant anys, ha estat l’únic espai per gaudir de cinema, teatre... Tots dos murals han tingut una molt bona acollida entre la població vacarissana.

 

El projecte tindrà continuat amb un homenatge al jovent, que representen el present i el futur de la nostra vila. En aquest cas, el mural se situarà a la urbanització d’El Ventayol.

 

En aquests moments, s’està treballant en les temàtiques i ubicacions pendents, una tasca laboriosa ja que es requereix un espai visible, de grandària considerable i de propietat municipal o bé amb un permís explícit.  • Mural en homenatge a la cultura.
  • Mural en homenatge a la gent gran.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats