Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Octubre, el mes de la Gent Gran

1 d'octubre de 2020


Teatre, música, la recepció a les parelles que celebren les noces d’or i un mural de paret formen part de la programació d’aquest octubre

 

Un any més, a l’octubre, es commemora el mes de la gent gran, tot i que enguany no serà com els passats. I és que som més conscients que mai de la nostra fragilitat, però per això mateix, us convidem més que mai a aprofitar cada instant, cada activitat que hem programat, cada trobada, encara que sigui a distància i amb la mascareta posada.

 

Hem viscut uns mesos complicats i, de mica en mica, estem aprenent a conviure amb aquesta situació que, malauradament, ens acompanyarà durant temps, encara. Però vosaltres, més que ningú, heu viscut situacions difícils i sempre heu tirat endavant. Ara més que mai, heu de ser el nostre exemple i la vostra experiència ha de ser la nostra.

 

En moments complicats és quan és més important fer xarxa, fer pinya, saber que pots comptar amb algú. Molta gent gran de Vacarisses, malgrat el risc, heu format part d’aquesta xarxa, heu ofert la vostra ajuda a veïns i veïnes, us heu ofert voluntàriament quan calien mans i, per això, l’Ajuntament agraeix el vostre esforç i també el sacrifici de quedar-vos a casa quan així es demanava. Gràcies!!

 

I malgrat tot això, i perquè sabem que cal seguir endavant, us convidem de nou a retrobar-nos durant aquest mes de la gent gran. Un mes de la gent gran que, forçosament ha de tenir un format diferent, però que, igualment, ens servirà per fer un homenatge a tothom qui ha tirat endavant aquesta vila i, alhora, per no deixar de donar suport a un col·lectiu que també s’ha vist molt afectat per aquesta situació, el cultural.

 

Podreu gaudir de teatre, música, la recepció a les parelles que celebren les noces d’or, tot amb les corresponents mesures de seguretat. També us convidem a seguir l’evolució d’un mural de paret que es pintarà en homenatge a tota la gent gran!

 

Gaudiu d’aquests petits moments, d’aquestes trobades, encara que anem amb mascareta i mantenint distàncies, i aprofiteu l’excusa d’aquests actes culturals per saludar amics i amigues, veïns i veïnes. Malgrat la situació d’incertesa, ens retrobem aquests dies!!  • Mes de la Gent Gran
  • Programació Mes Gent Gran
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats