Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El C/ Salvador Badia passa a ser de direcció única

1 d'octubre de 2020


La mesura s’ha pres arran dels canvis organitzatius a l’escola Pau Casals, que causaven importants aglomeracions a les hores d’entrada i sortida

 

Degut als canvis organitzatius a l’escola Pau Casals, que s’han dut a terme amb motiu de la crisi sanitària, s’han detectat importants aglomeracions de persones i vehicles a les hores d’entrada i sortida del centre.

 

La Policia Local, en cooperació amb del Departament de Mobilitat, ha fet un estudi sobre l’afluència de vehicles i persones a l’àrea d’influència de l’escola i s’ha determinat instaurar unes mesures de regulació del trànsit per facilitar l’accés segur i ordenat al centre. Des d’avui, el carrer Salvador Badia deixarà de ser de dues direccions per passar a ser només de pujada. A més, al principi del carrer, s’instal·larà una zona de “Petó i adeu” per poder deixar els infants amb seguretat i, des d’allà, s’habilitarà una passarel·la per a vianants fins als tres accessos de l’escola.  • Plànol dels canvis al C/ Salvador Badia.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats