Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Guia de lectura de la col·lecció local

30 de setembre de 2020


Es pot consultar a l’espai de biblioteca virtual

 

La biblioteca municipal El Castell ha editat una guia de lectura amb el seu fons de col·lecció local i que està disponible a la biblioteca virtual. I és que el personal de l’equipament ha aprofitat els mesos de confinament i de reducció horària durant l’estiu per organitzar el seu espai web de biblioteca virtual.

 

Ara, tots els fons especials de la biblioteca municipal disposen de la seva editada. Aquestes s’aniran actualitzant periòdicament amb els nous documents que arribin.  • Llibre

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats