Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Concentració de protesta contra la inhabilitació del president Torra

28 de setembre de 2020


A Vacarisses, es convoca al davant de l’Ajuntament, a les 19 h

 

L’equip de govern (ERC) de l’Ajuntament de Vacarisses i UIPV se sumen a les concentracions convocades arreu de Catalunya contra la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, per considerar-ho un greu atemptat a la sobirania del nostre país. La sentència del Tribunal Suprem no farà que deixem de defensar el nostre dret a l’autodeterminació, a exercir la llibertat d’expressió i el dret dels catalans i les catalanes a escollir el nostre president. Per això, exigim l’amnistia per al president Torra.

 

A Vacarisses, la concentració es convoca al davant de l’Ajuntament, a les 19 h. Recordeu que cal portar sempre la mascareta i mantenir la distància de 2 metres.

 

D’altra banda, se suspenen tots els actes convocats per avui, com és el cas del Consell de Vila. En breu, us informarem de la nova data de la sessió plenària.  • Concentració de protesta per la inhabilitació del president Torra. Font: CCMA

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats