Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es reprèn el programa de Formació per a les Famílies

17 de setembre de 2020


Per assistir a les tres xerrades pendents, cal inscripció prèvia

 

Aquest mes, reprenem el programa de Formació per a les Famílies 2020, que enguany ens convida a posar-nos unes ulleres liles i formar-nos amb una mirada de gènere. Després de veure’s interromput per la pandèmia, s'han reprogramat les tres xerrades pendents, que es duran a terme entre setembre i novembre, amb inscripció prèvia i sense oferir el servei habitual de canguratge.

 

D’altra banda, volem compartir els resultats de l’enquesta d'interessos formatius i serveis a les famílies amb infants de 0 a 18 anys, que es va realitzar durant el darrer trimestre del curs 2019-2020. La primera secció estava destinada a conèixer l'opinió sobre la Formació per a les Famílies, organitzat cada any des del curs 2006-2007. Així, s’ha avaluat el nivell de coneixement del programa, el grau d’interès per una modalitat telemàtica, els temes que més interessen, les dificultats en què es troben les famílies per participar-hi i els horaris més convenients. Podeu consultar les respostes i les dades de participació de l’enquesta en aquest arxiu.  • Formació per a les famílies 2020
  • Formació per a les Famílies

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats