Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses s’incorpora a la Junta Directiva del Parc Rural del Montserrat

16 de setembre de 2020


Ahir es va celebrar la 1ª assemblea de l’entitat, on també es van presentar les actuacions realitzades d’enguany i les pendents per la Covid-19

 

Ahir a la tarda, Olesa de Montserrat va acollir la 1ª Assemblea de l’Associació del Parc Rural del Montserrat, que va comptar amb la presència del diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, Josep Tarin. Un dels punts va ser la incorporació de Vacarisses a la Junta Directiva de l’entitat, amb el regidor de Medi Ambient, Pere Casas, com a representant.

 

A més, es van presentar les actuacions realitzades enguany, en el marc del conveni de col·laboració entre els municipis impulsors del Parc Rural i la Diputació de Barcelona. La posada en marxa del Banc de Terres, on ja hi ha 109,13 Ha ofertes per diversos propietaris i 14 demandants per desenvolupar les explotacions agrícoles i ramaderes, i la construcció d’un petit escorxador autogestionat pels mateixos productors, amb la participació econòmica de la Diputació i l’obtenció d’una subvenció dels plans FEDER.

 

Hi ha altres accions pendents de posar en marxa i condicionades per la Covid-19, com la promoció dels productes elaborats dins l’àmbit del Parc Rural, a través de fires, vendes a domicili, networkings entre productors i restauradors, així com un projecte de restauració col·lectiva d’escoles i empreses.

 

Finalment, es va donar compte de les subvencions sol·licitades a la Diputació, per a l’arranjament de camins agraris i la senyalització de punts d’interès agrari.  • 1ª Assemblea de l’Associació del Parc Rural del Montserrat. Font: Ajuntament d'Olesa de Montserrat

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats