Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reobertura del poliesportiu

15 de setembre de 2020


L’equipament esportiu reprèn la seva activitat el proper dilluns, amb diverses mesures de seguretat, com la cita prèvia

 

El poliesportiu municipal tornarà a oferir el seus serveis a partir del proper dilluns, 21 de setembre. A causa de la nova normalitat, alguns aspectes del seu funcionament es veure afectats.

 

D’una banda, s'haurà de mantenir una distància de 2 m entre persones usuàries i amb el personal de l’equipament. Aquesta mesura pot afectar l'aforament de les sales i dels aparells de musculació i spinning. Per aquest motiu, només s’hi podrà accedir amb cita prèvia, que podreu reservar online al web de l'Ajuntament. Les reserves seran diàries, amb un temps màxim de 2 hores per a la sala de musculació i d’1 hora per a la sala d'activitats dirigides. Així doncs, us agrairem la màxima puntualitat possible.

 

A més, es farà un control de temperatura en entrar al recinte i posarem al vostre abast gel hidroalcohòlic a l’entrada i la sortida i a cada sala d’activitats esportives. També realitzarem un control de traçabilitat.

 

En relació a la mascareta, us recordem que no és necessària quan s'estigui realitzant activitat física, però sí que és obligatòria en qualsevol espai d'ús públic. També caldrà fer ús de la tovallola en totes les sales d'activitats, i cadascú serà responsable de netejar i desinfectar el material utilitzat.

 

En canvi, els vestuaris romandran tancats, a l’igual que la font d'aigua. Us recomanem portar envàs d’aigua individual i d'ús personal.

 

Agraïm la paciència que heu mostrat durant aquest temps i esperem veure-us ben aviat!!


Relació directori

Poliesportiu municipal

  • Telèfon 93 828 10 27
  • Adreça Avinguda Muriel Casals (Eixample)
  • Horari Gimnàs: de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 h i de 17.30 a 22 h | Dissabtes i diumenges, de 10 a 13 h

    *Mentre duri el confinament nocturn, el poliesportiu tancarà a les 21 h, afectant l'horari d'algunes activitats dirigides.
  • Email poliesportiu@vacarisses.cat


  • Façana del Poliesportiu municipal
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats