Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dades actualitzades de Covid-19 a Vacarisses

9 de setembre de 2020


En cas de donar positiu, recordeu contactar amb el servei de recollida Porta a Porta, on us explicaran el protocol a seguir

 

Les darreres xifres de contagis per Covid-19 a Vacarisses ens fan estar alerta, ja que el número de casos ha augmentat en els últims mesos. Des de l’inici de la pandèmia, hi ha hagut un acumulat de 65 casos positius, 9 dels quals detectats la darrera setmana.

 

No obstant això, des del CAP de Vacarisses, en contacte constant amb l’Ajuntament, es considera que les dades no són preocupants. A l’hora d’interpretar totes les dades que ens arriben, cal tenir en compte el nombre d’habitants, la mobilitat de la població i les segones residències, a més que els darrers contagis es concentren en nuclis ben controlats, molts cops de la mateixa família. Per tot plegat, no es considera que hi hagi risc de brot.

 

Ara bé, no hem de relaxar-nos i, per això, reiterem la crida a la població perquè respecti les mesures preventives, sanitàries i higièniques per minimitzar el risc de contagi al nostre municipi: mascareta, distància i rentat de mans. Una altra acció imprescindible és contactar amb el servei de recollida de residus Porta a Porta en cas de donar positiu per Covid-19, on us explicaran el protocol que heu de seguir per protegir el personal.

 

Gràcies per la col·laboració i la responsabilitat de tots i totes!

 

*Cal tenir en compte que les dades estan en contínua evolució.  • Covid-19
  • Mesures per contenir els brots.

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats