Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Asfaltat de carrers al Ventayol

8 de setembre de 2020


Durant la setmana vinent, no s’hi podrà accedir, sortir ni estacionar

 

Ahir es van iniciar les obres d’asfaltat a diversos carrers de la urbanització El Ventayol. Durant aquesta setmana, encara s’hi podrà circular, ja que es duran a terme les tasques de preparació dels ferms.

 

L’asfaltat tindrà lloc entre el dilluns 14 i el divendres 18 de setembre. Durant unes hores d’aquests dies, no es podrà accedir, sortir ni estacionar als carrers afectats per les obres. Consulta’ls als plànols adjunts.

 

*ACTUALITZACIÓ: per problemes tècnics alients a l'Ajuntament, no s'ha pogut acabar d'asfaltar els carrers. En breu, s'informarà de les noves dates i s'ubicaran les senyalitzacions pertinents als carrers afectats.

 

Obres de pavimentació al C/ Montserrat

Avui també s’han iniciat les obres de pavimentació d’una part del carrer Montserrat, amb l’objectiu de reduir la velocitat en el tram més estret per prioritzar, així, el pas de vianants. Les actuacions s’allargaran fins al divendres 11 de setembre, fins quan el vial romandrà tallat a la circulació.  • Asfaltat de carrers al Ventayol.

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats