Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Campanya Maskers

1 de setembre de 2020


Pretén que el jovent sigui protagonista de la nova etapa, defugint la criminalització del col·lectiu

 

Des de la Regidoria de Joventut, es vol donar suport a la campanya Maskers, impulsada per la Generalitat i dirigida a tot el jovent. Es tracta de missatges en positiu, no alliçonadors, que defugen i rebutgen la criminalització del col·lectiu jove.

 

D’aquesta manera, es vol que les persones joves, després de la seva implicació en la lluita contra la Covid-19 durant el confinament, siguin ara protagonistes d’aquesta nova etapa, a través de la cura dels altres i de la seva pròpia. I aquesta campanya vol, precisament, que el jovent lideri aquest canvi!

 

En el context actual, la solidaritat, l’amistat, l’amor, el feeling i el bon rotllo es demostren mantenint la distància i portant mascareta. El repte està en aquest canvi!  • Campanya Maskers
  • Campanya Maskers
  • Campanya Maskers
  • Campanya Maskers

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats