Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dades actualitzades de Covid-19 a Vacarisses

7 d'agost de 2020


En els darrers dos mesos, s’han diagnosticat dos casos i, des de l’Ajuntament, es demana continuar complint les recomanacions sanitàries establertes

 

Davant l’increment de casos positius de COVID-19 dels darrers dies a la comarca del Vallès Occidental, amb els principals focus a Sabadell, Terrassa i Ripollet, us volem informar que, a Vacarisses, en els dos últims mesos, hem tingut dos únics casos positius diagnosticats per PCR. Aquests es van detectar el 29 de juliol i, a data d’avui, no se n’ha diagnosticat cap més.

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, seguim vetllant perquè es continuïn complint les recomanacions sanitàries establertes i reiterem la crida a la població perquè respecti les mesures preventives, sanitàries i higièniques per minimitzar el risc de contagi al nostre municipi. Hem de seguir fent les coses bé per mantenir-nos en aquesta línia. Recordeu: mascareta, distància i rentat de mans. No podem abaixar la guàrdia.

 

Gràcies per la col·laboració i la responsabilitat de tots i totes!

 

*Cal tenir en compte que les dades estan en contínua evolució.  • Covid-19
  • Casos a Vacarisses.
  • Índex de risc per municipi.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats