Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Protocol per abordar les violències sexuals als espais públics d’oci nocturn

30 de juliol de 2020


El document es portarà a votació al ple d’aquest vespre

 

Un dels punts de l’ordre del dia del ple d’aquest vespre serà la proposta d’aprovació del protocol d’Abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci nocturn de Vacarisses. Aquesta iniciativa de les regidories de Polítiques de Gènere i Joventut és el punt de partida d’una estratègia que s’anirà desenvolupant, amb l’objectiu que les persones que acudeixin als espais festius del municipi en puguin gaudir en igualtat d’oportunitats i llibertats.

 

El document que es presentarà al ple d’avui pretén ser una eina útil d’estructuració o organització d’accions que permetin l’abordatge de les violències sexuals als espais d’oci nocturn, a través de la sensibilització i la coordinació de circuits específics per a les persones i agents que formen part de l’entorn festiu. A més, inclou una diagnosi que ha permès adaptar les estratègies proposades a la realitat de Vacarisses i que, alhora, ajudarà a la creació d’un futur pla d’abordatge integral de les violències sexuals.

 

El text ha estat elaborat en consonància amb el Protocol comarcal per un espai públic i contextos d’oci lliures de violències masclistes, del Consell Comarcal del Vallès Occidental, així com amb les adhesions de l’Ajuntament de Vacarisses: al Decàleg per a la construcció de ciutats feministes, elaborat per les alcaldesses del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals i el Consell de les Dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i a la Carta Europea per a la Igualtat de Dones i Homes a la Vida Local.  • Lliures de masclismes

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats