Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Prohibit el “botellón”, amb multes de fins a 15.000 euros

28 de juliol de 2020


Els ajuntaments són els encarregats de vetllar pel compliment d’aquesta mesura del govern de la Generalitat

 

El govern de la Generalitat prohibeix, per raons de salut pública, fer botellot (botellón) a tot Catalunya a partir d’avui dimarts. Per tant, no està permès el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública i a la resta d'espais oberts al públic.

 

L'incompliment de la resolució del Procicat es tipificarà com a sanció greu, amb multes d'entre 3.000 i 15.000 euros. Els ajuntaments són els encarregats de vetllar pel compliment d’aquesta mesura, que pretén evitar l’expansió de la Covid-19.  • Botellón

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats