Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Operació contra l’ocupació delinqüencial

21 de juliol de 2020


S’ha tallat el subministrament de llum i aigua a 5 cases, en una actuació conjunta de Mossos, Policia Local, la companyia elèctrica corresponent i la brigada municipal

 

Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vacarisses han fet una operació conjunta amb la companyia elèctrica corresponent i la brigada municipal per tallar el subministrament de llum i aigua a les cases d’ocupes delinqüencials. En concret, s’ha actuat a 5 habitatges de diverses urbanitzacions vacarissanes. Es preveu repetir aquesta actuació en altres casos d’ocupació delinqüencial, per evitar que Vacarisses esdevingui una tapadora de delictes.  • Operació contra l’ocupació delinqüencial

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats