Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La lectura, protagonista durant les vacances escolars

16 de juliol de 2020


L’alumnat de Vacarisses i Rellinars que ha acabat 6è de primària ha de preparar un booktuber de les lectures escollides a la biblioteca municipal El Castell i al bibliobús La Mola

 

Aquest estiu, l’alumnat de Vacarisses i Rellinars que ha acabat 6è de primària i que començarà 1r d’ESO a l’Institut ha de preparar un booktuber de les lectures en català, castellà i anglès escollides al bibliobús La Mola, que dona servei a l’escola de Rellinars, i a la biblioteca municipal El Castell, que dona servei a les escoles Font de l’Orpina i Pau Casals de Vacarisses. Amb la voluntat de fer xarxa, els equips de professionals dels centres educatius i de les dues biblioteques han unit esforços per oferir una selecció actualitzada de títols i un munt de propostes perquè la lectura també sigui protagonista en temps de vacances escolars.  • Lectures d'estiu a la biblioteca municipal El Castell.
  • Bibliobús

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats