Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Negatiu per Covid-19 als casals

10 de juliol de 2020


Avui s’han conegut els resultats de la prova a la persona que havia presentat símptomes

 

Dimecres, l’Ajuntament de Vacarisses va rebre l’avís d’un possible cas de Covid-19 als casals d’estiu pels símptomes presentats. Com a mesura de prevenció i seguint els protocols de Salut, es va demanar que els infants i el monitoratge en contacte amb aquesta persona romanguessin a casa.

 

Avui s’han conegut els resultats de la prova per Covid-19, que han donat negatiu. L’activitat dels casals d’estiu es reprendrà dilluns.  • Covid-19

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats