Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Prevenció i vigilància contra incendis forestals

3 de juliol de 2020


Dues persones contractades per la Diputació de Barcelona s’encarregaran de la campanya d’estiu a Vacarisses

 

Avui s’ha fet la presentació de les dues persones que s’encarregaran de la campanya d’estiu de prevenció d’incendis a Vacarisses, contractades per la Diputació de Barcelona. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Informació i Vigilància contra incendis forestals (PVI), amb l’objectiu d’evitar i limitar els efectes dels possibles incendis forestals que es puguin produir aquest estiu.

 

L’horari de treball cobreix les hores de màxim perill d’incendi forestal, entre les 12 i les 19 h, durant tots els dies de juliol i agost. Les dues persones encarregades del PVI estaran coordinades amb l’ADF de Vacarisses i la Policia Local.  • Presentació de les dues persones que s’encarregaran de la campanya d’estiu de prevenció d’incendis a Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats