Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Mesures davant els episodis de pudors

1 de juliol de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses anuncia que emprendrà accions més contundents si la problemàtica no es resol en breu

 

Davant els darrers episodis de pudors, l’Ajuntament de Vacarisses està prenent un seguit de mesures per resoldre la problemàtica. D’una banda, els dies 10, 23 i 25 de juny es van realitzar inspeccions al CTR i l’abocador de Coll Cardús. Les conclusions, però, no han estat determinants per localitzar l’origen de les pudors.

 

Tanmateix, s’hi van detectar diverses anomalies, de manera que l’Ajuntament ha fet els requeriments pertinents a l’empresa explotadora de les instal·lacions perquè les resolgui. Aquests requeriments també s’han fet arribar a l’Agència de Residus de Catalunya i a la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya perquè en tinguin coneixement.

 

D’altra banda, l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, ha trasmés el seu malestar i les queixes veïnals al propietari del Grup Hera (empresa explotadora de l’abocador i del 50% del CTR), Josep Griñó, i al director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost.

 

L’Ajuntament de Vacarisses espera que aquesta problemàtica es resolgui en breu i, si no és així, emprendrà accions més contundents.  • CTR

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats