Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses obté el Segell Infoparticipa d’excel·lència en la Transparència

1 de juliol de 2020


El web municipal de l’Ajuntament revalida aquest guardó de la UAB, gràcies al compliment d’un 87,5% dels indicadors establerts per avaluar la qualitat de la informació publicada

 

Un total de 113 ajuntaments, sis consells comarcals i tres diputacions de Catalunya han rebut el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB, com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions. Quan la situació sanitària ho permeti, el Segell Infoparticipa serà lliurat a les administracions distingides en un acte institucional.

 

La pàgina web de l’Ajuntament de Vacarisses és una de les reconegudes, revalidant el guardó que també va obtenir l’any passat. La puntuació d’enguany ha estat d’un 87,5%, pel compliment de 42 dels 48 indicadors establerts pel ComSET i que es basen en la Llei de Transparència del 2013. En aquesta setena onada d’avaluacions, s’han modificat per augmentar el nivell d’exigència de caire qualitatiu.

 

Criteris d’avaluació

El Mapa Infoparticipa és una eina per analitzar la informació dels webs dels 947 ajuntaments catalans, amb l’objectiu de fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. Els indicadors que utilitza el ComSET per avaluar-ho responen a les següents qüestions bàsiques:

  • Qui són els representants polítics
  • Com gestionen els recursos col·lectius
  • Com gestionen els recursos econòmics
  • Quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius
  • Quines eines ofereixen per a la participació ciutadana  • Segell Infoparticipa

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats