Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Crida a registrar els episodis de pudors

30 de juny de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses demana omplir un formulari per recopilar les incidències detectades i poder fer més pressió a l’hora de demanar solucions

 

Arran dels darrers episodis de pudors procedents de Coll Cardús, l’Ajuntament de Vacarisses fa una crida a la ciutadania per registrar les incidències detectades. Només cal omplir aquest formulari. Les dades recopilades són de gran utilitat a l’hora de detectar possibles negligències i també per poder fer més pressió reclamant solucions.

 

L’Ajuntament ha realitzat diverses inspeccions tant al CTR com a l’abocador, on s’hi han descobert algunes anomalies. Ara, s’estudiarà dur a terme els requeriments que calgui per resoldre-ho. A més, l’alcalde Vacarisses, Antoni Masana, i el regidor de Medi Ambient, Pere Casas, s’han reunit amb l’Associació Prou Pudors per tractar també la problemàtica.  • CTR

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats