Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou episodi de pudors de Coll Cardús

23 de juny de 2020


Segons la resposta rebuda, va ser fruit d’una negligència del CTR i l’Ajuntament de Vacarisses emprendrà les mesures legals que consideri oportunes

 

Arran de l’episodi de pudors provinents de Coll Cardús d’ahir al vespre, l’Ajuntament de Vacarisses s'ha posat en contacte amb els responsables de l'abocador i el CTR per fer arribar les queixes de veïnes i veïns. Segons la resposta rebuda, sembla que les pudors van ser fruit d’una negligència del CTR, a causa d’unes portes obertes durant vàries hores. L’Ajuntament de Vacarisses emprendrà les mesures legals que consideri oportunes.  • CTR

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats