Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’inicia la campanya de vigilància forestal de l’ADF

16 de juny de 2020


Fins al 20 de setembre, una trentena de persones voluntàries realitzaran tasques de prevenció d’incendis i d’ajuda en altres àmbits

 

Dissabte, es va iniciar la campanya de vigilància forestal de l’ADF Vacarisses-Rellinars. Fins al 20 de setembre, l’entitat realitzarà tasques de prevenció d’incendis i d’ajuda en altres àmbits, entre els dos termes municipals. Actualment, l’ADF compta amb una trentena de persones voluntàries a Vacarisses, que s’aniran combinant per fer aquestes tasques de manera altruista.


Relació directori

Agrupació de Defensa Forestal (ADF)

  • Telèfon 677 51 83 04 | 600 79 37 28


  • Nous membres de l'ADF.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats