Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aposta per la promoció de la convivència

15 de juny de 2020


Es crearà un espai de treball per concretar diverses actuacions i una nova regulació basada en el respecte entre les persones i els bens comuns compartits

 

Darrerament, són moltes les problemàtiques i queixes que s’han anat registrant i rebent per part de veïns i veïnes sobre diferents aspectes relacionats amb el civisme i el bon veïnatge. Davant d’aquesta  situació, l’actual equip de govern planteja la necessitat de crear un espai de treball per concretar diverses actuacions que facilitin la bona convivència, basada en el respecte entre les persones i els bens comuns compartits.

 

La intenció és que aquest espai compti amb una àmplia representació de tots els sectors per tal de definir una estratègia d’acció compartida que fomenti el ple respecte als drets d’altri i a les normes establertes. Una vegada definides i acordades aquestes línies d’acció, s’elaborarà un document que ens permeti revisar l’actual Ordenança General de Convivència Ciutadana, redactada fa més de vint anys.

 

L’objectiu és establir un nou marc de convivència que ens permeti encarar les diferents situacions de conflicte entre veïns i veïnes de Vacarisses. Aquesta nova regulació haurà de preveure l’establiment d’un programa eficaç de mesures alternatives a la sanció econòmica, proposant el compliment d’activitats o accions substitutòries per garantir tot el respecte a uns valors socials i educatius per part d’aquelles persones que cometin una infracció estipulada a l’ordenança.

 

Per portar a terme aquesta actuació, es comptarà amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona.  • Convivència
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats