Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’estudia la procedència dels episodis de pudors

12 de juny de 2020


Una causa possible són els ajustaments que s’estan realitzant a les instal·lacions del CTR, segons ha comunicat el Grup Hera

 

Les darrers setmanes, s’han detectat episodis de pudors de la zona de l’abocador de Coll Cardús. Arran també de les diverses queixes rebudes, l’Ajuntament de Vacarisses ha fet una inspecció per avaluar la procedència de les pudors. A més, s’ha posat en contacte amb el Consorci de Residus del Vallès, el CTR i el Grup Hera.

 

Els resultats de l’informe no són concloents quant a la procedències de les pudors. Tanmateix, el Grup Hera ha comunicat que s’estan realitzant alguns ajustaments en determinats espais de les instal·lacions del CTR, els quals podrien ocasionar les pudors detectades.  • CTR

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats