Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’edita un plànol turístic de Vacarisses

9 de juny de 2020


Es pot demanar als tres Punts d’Informació Turística del municipi


La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vacarisses ha editat un plànol amb els llocs d’interès turístic del municipi per conèixer el nostre entorn a través de diverses rutes. El podreu trobar als tres Punts d’Informació Turística (PIT): Bar El Casal de Vacarisses, Restaurant La Pastora i Biblioteca municipal El Castell. Per garantir totes les mesures de seguretat, els plànols no estan exposats al públic, sinó que s’hauran de demanar.


D’altra banda, a l’app i el web Natura Local, trobareu dues rutes senyalitzades per posar en valor el patrimoni natural i cultural del nostre entorn. Masies de la Vall de Sanana i de les Vendranes (masies i aigua al terme més emboscat), un recorregut familiar de 45 minuts, i Barraques de la vinya de Can Torrella (antics vestigis del domini de la vinya), de dificultat fàcil i amb una durada de 4 h. D’aquesta manera, es pretén vetllar per la nostra identitat territorial, a més d’oferir propostes de descoberta i vivencials per apropar qui ens visita al medi natural i rural local.

 

Tant el plànol com l’app s’havien de presentar en un acte de la Festa Major Petita, que, a causa de la Covid-19, s’ha ajornat a la tardor.


Explora Vacarisses, un recurs per a infants
Al maig, la biblioteca municipal El Castell va presentar un recurs virtual perquè els infants coneguin el seu entorn. Així, a través d’Explora Vacarisses, han pogut conèixer ocells, arbres, parcs naturals, fonts i punts d’interès com La Torrota, El Cingle o el Cul de la Portadora. L’Explora Vacarisses d’aquest mes de juny estarà dedicat a les construccions amb valor arquitectònic i històric, com les barraques de pedra seca i les masies. Per elaborar aquests recursos, la biblioteca ha comptat amb la col·laboració i l’assessorament pedagògic de PUCeduca.  • Turisme (plànol i Natura Local)

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats