Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

138 persones podran beneficiar-se de les donacions

8 de juny de 2020


La crida a la població vacarissana per donar sang va ser tot un èxit, amb més d’una quarantena de donants

 

Ahir, el Banc de Sang i l’Ajuntament de Vacarisses van organitzar una jornada de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. A més, amb la reducció dels contagis i de persones malaltes als hospitals, s’han reactivat les operacions i els tractaments ajornats durant els darrers mesos.

 

La crida que es va fer a la població de Vacarisses va ser tot un èxit. Al llarg del matí, 52 persones van acudir a La Fàbrica, de les quals 46 van poder donar sang. L’altra bona xifra és que 7 persones es van estrenar com a donants.

 

Totes aquestes donacions de sang podran beneficiar 138 persones malaltes. Així que, en nom de l’Ajuntament de Vacarisses i del Banc de Sang, moltes gràcies a tots i totes les donants!  • Banc de Sang i Teixits

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats