Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Taller de caixes refugi per a ratpenats

21 de maig de 2020


Després del taller de caixes niu d’orenetes que va tenir lloc al febrer, al juny n’hem organitzat un altre sobre caixes refugi per ratpenats, de nou amb la col·laboració de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO). L’única diferència és que aquest s’haurà de fer online.

 

La trobada virtual serà el dissabte 13 de juny, a les 11 h, a la plataforma Zoom. Per participar-hi, només cal inscriure-t’hi i disposar d’un dispositiu amb connexió a internet. A més, podràs sol·licitar una caixa per instal·lar-la, tot aplicant el que has après a la sessió.

 

Es tracta del segon taller que l’Ajuntament de Vacarisses organitza juntament amb l’ICO per tal de reforçar la presència de certs exemplars d’ocells i mamífers per combatre el mosquit tigre i el comú. De fet, aquesta va ser una de les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius de 2019. Es preveu realitzar un tercer taller a la tardor, per atraure ocells de la família dels pàrids, com la mallerenga.

 

Inscripció

Per inscriure’s en aquest taller, cal enviar un correu electrònic a mediambient@vacarisses.cat, indicant el número de participants i el seu nom i cognoms, edat, correu electrònic i telèfon de contacte. Les places són limitades. Hi ha temps fins el dilluns 8 de juny.  • Caixa refugi ratpenats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats