Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La biblioteca, escollida per a un àlbum internacional

18 de maig de 2020


Els seus tallers d’escacs han estat seleccionats, juntament amb 36 projectes d’arreu del món, per promoure la justícia social i la inclusió

 

Els tallers d’escacs de la biblioteca municipal El Castell han estat seleccionats per aparèixer a l'àlbum fotogràfic internacional 2020 Best Practices from World Libraries Photo Gallery. Es tracta d’un dels 36 projectes internacionals triats per demostrar el valor de les biblioteques en la promoció de la justícia social i la inclusió.

 

Per a l’equipament vacarissà, suposa una gran il·lusió que anima a continuar treballant perquè la biblioteca segueixi sent un servei públic de qualitat i que ofereix activitats multi diverses per a una multi diversitat de persones. En definitiva, sortir en aquest àlbum és com una finestra al món que posa Vacarisses i la seva biblioteca al costat d’altres centres internacionals com la biblioteca Oodi de Hèlsinki.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • La publicació de l'àlbum sobre la biblioteca municipal El Castell.
  • La fotografia seleccionada per a l'àlbum.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats