Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Sol·licitud de préstecs a la biblioteca municipal

11 de maig de 2020


Des d’avui, es pot demanar qualsevol material del fons, que es podrà recollir quan Vacarisses entri a la Fase 1 de la desescalada

 

A partir d’avui, els usuaris i les usuàries de la biblioteca municipal El Castell que vulguin demanar en préstec qualsevol material del fons de l’equipament podran començar a sol·licitar-ho.

 

Què he de fer per demanar-ho?

Envia un correu electrònic a b.vacarisses.ec@diba.cat o un whatsapp al 610 411 881, indicant nom i cognoms, el material que vols agafar en préstec i l'any de naixement (es tindrà en compte per fixar l’hora de recollida, segons les franges horàries en què es pot sortir al carrer en funció de l’edat).

 

Quan podré recollir-ho?

Quan s'activi la Fase 1 de la desescalada a Vacarisses (regió sanitària de la Catalunya Central), rebràs un correu electrònic o un whatsapp, on s’indicarà el dia i l’hora de recollida a la biblioteca.

 

*Tot el material retornat restarà en quarantena i no es podrà tornar a prestar fins passades 2 setmanes.

*Sobre el retorn de material, ja us informarem com i a partir de quan es podrà fer.


Relació directori

Biblioteca municipal El Castell  • Biblioteca El Castell. Audiovisuals

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats