Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Se suspenen la revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Vacarisses

9 de maig de 2020


L’Ajuntament continua apostant per les arts escèniques i, per això, s’augmentarà la programació cultural durant l’últim trimestre de l’any

 

Per precaució i responsabilitat, l’Ajuntament de Vacarisses ha decidit suspendre les dues pròximes celebracions que hi havia previstes al municipi: la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, i la Festa Major, del 29 de juliol al 2 d’agost.

 

Tot i aquestes suspensions, des de la Regidoria de Cultura, es continuarà apostant per la programació d’activitats culturals, adaptant-se a les mesures de seguretat que calgui. Així, per palesar el suport al sector de les arts escèniques, es preveu augmentar la programació cultural de cara a l’últim trimestre de l’any, quan s’espera que la situació sigui més favorable per organitzar esdeveniments.  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats