Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Dia del Treball

1 de maig de 2020


Avui, 1 de maig, es commemora el Dia del Treball. Els seus orígens es remunten a finals del segle XIX, a Xicago, per les represàlies per la reivindicació de la jornada de 8 hores. Afortunadament, aquesta lluita està ben superada avui dia. Ara bé, s’hi han afegit d’altres, especialment en el moment actual que estem vivint, que comportarà una greu crisi econòmica i social.

 

Més que mai, agraïm la tasca de les treballadores i els treballadors de la sanitat, de les farmàcies, dels supermercats i els comerços de primera necessitat, de la llar i les cures, dels transports públics, dels ajuntaments. Perquè sense cadascuna d’aquestes persones no estaríem tirant endavant aquests dies.

 

Però no és suficient amb agraïments i aplaudiments cada dia. Calen polítiques econòmiques i socials valentes, que posin les persones i les cures al centre. Des de l’Ajuntament de Vacarisses, ens comprometem a continuar treballant perquè les conseqüències d’aquesta maleïda crisi afectin el mínim possible la nostra població.  • Giuseppe Pellizza da Volpedo

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats