Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Donació econòmica a la Fundació Daina

26 d'abril de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses ha fet una aportació a la protectora d’animals de Mataró per poder operar una gosseta maltractada

 

La Regidoria de Tinença Responsable i Benestar Animal de l’Ajuntament de Vacarisses treballa amb la Fundació Daina, de la Societat Protectora d'Animals de Mataró. A diferència del que se sol creure, les protectores no només acullen animals abandonats o perduts, sinó també aquells procedents de comisos judicials i de benestar social, és a dir, de persones que no els poden seguir cuidant per un motiu justificat. Aquest darrer cas s’està donant molt més aquests dies, per la gent que hi ha als hospitals i les defuncions per la Covid-19.

 

Recentment, la Fundació Daina ha rebut una gosseta que feien servir per tenir cadellades i posar-les en venda. Un cas, per tant, de comís per maltractament animal. Gràcies a la radiografia que se li ha fet, s’ha detectat que pateix una necrosi vascular del cap del fèmur, deguda a una antiga fractura sense tractar al coll femoral. Es tracta d’una lesió que causa molt dolor, de manera que fer-la criar era un acte d’extrema crueltat.

 

L’Ajuntament de Vacarisses ha fet una donació econòmica a la Fundació Daina per poder operar aquesta gosseta, amb l’objectiu de deslliurar-la del dolor que sofreix i d’evitar que acabi amb una artrosi severa.  • Gos

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats