Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Pantalles protectores per a la Residència La Masia

15 d'abril de 2020


El grup de voluntaris Terrassa 3D Printers es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Vacarisses per donar una vintena d’aquests materials

 

Terrassa 3D Printers és un grup de 8 voluntaris sorgit arran de la crisi del Covid-19. El seu objectiu és elaborar materials útils mitjançant les impressores 3D que tenen a casa seva.

 

L’equip ha contactat amb l’Ajuntament de Vacarisses per donar 20 pantalles protectores. Aquestes s’han lliurat a la Residència La Masia, el centre on hi havia més escassetat de materials de protecció.  • Donació de pantalles protectores a la Residència La Masia.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats