Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’ajornen els rebuts per l’IBI i les escombraries

13 d'abril de 2020


L’ACA redueix a la meitat el cànon de l’aigua

 

Per pal·liar els efectes econòmics de la crisi actual, l’Ajuntament de Vacarisses ha decidit facilitar el pagament de rebuts municipals. D’una banda, la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals, tant la domèstica com la comercial, es fraccionarà en dos rebuts i el cobrament s’ajornarà 2 mesos. De la mateixa manera, s’ajorna el cobrament dels rebuts de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), en 4 terminis: juliol, setembre, novembre i desembre. Quant a l’opció de pagament voluntari, que permet pagar el rebut de cop, també s’allarga el termini.

 

Reducció del 50% en el cànon de l’aigua

El Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig. En el cas de Vacarisses, aquest cànon és una part del rebut de l’aigua. Per als col·lectius més vulnerables que ja estan beneficiant del cànon social zero en el primer tram i aquells que hi puguin entrar a partir de la crisi actual, s’amplia la gratuïtat del cànon social a la resta de trams, encara que el consum de la llar sigui superior.

 

Nou calendari fiscal  • Pagament de taxes
  • Nou calendari fiscal

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats