Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Fins a 236.000€ per fer front a la crisi del Covid-19

10 d'abril de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses estima poder arribar a destinar aquesta quantitat a Serveis Socials si fos necessari

 

Davant la crisi del Covid-19, l’Ajuntament de Vacarisses ha estimat l’import que es podrà destinar a l’àrea de Serveis Socials i accions derivades. D’una banda, del pressupost ordinari de 2020, resten 68.000€ d’aquesta partida.

 

En cas que sigui necessari, es preveu destinar 68.000€ més a un pla de contingència, procedents del romanent líquid de tresoreria. D’aquí també es podrien extraure 100.000€ més, tal com permet una disposició legal introduïda per pal·liar els efectes de la crisi actual (el 20% del romanent, com a màxim).

 

Així, l’Ajuntament estima que la partida destinada a Serveis Socials es podria arribar a triplicar, fins a un total de 236.000€, per ajudar les persones més afectades per la crisi.  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats