Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Mascaretes a les farmàcies de Vacarisses

8 d'abril de 2020


Es repartiran a particulars a partir d'avui dimecres i a domicili en el cas de persones vulnerables o en situació de risc

 

A partir d'avui dimecres, les dues farmàcies de Vacarisses, Farmàcia J. Miquel Martínez Folch i Farmàcia Yolanda España, repartiran mascaretes a particulars. En el cas de persones vulnerables o en situació de risc detectades per Serveis Socials, les mascaretes es lliuraran a domicili durant els propers dies.

 

Una part d’aquestes mascaretes ha estat confeccionada per persones voluntàries del municipi. Des de l’Ajuntament, es demana actuar amb responsabilitat a l’hora de recollir-ne a les farmàcies, agafant només les estrictament necessàries perquè tothom en pugui tenir.  • Mascareta confeccionada pel voluntariat.
  • Mascareta confeccionada pel voluntariat.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats