Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La biblioteca municipal, des de casa

26 de març de 2020


L’equipament ofereix diverses opcions culturals per a totes les edats, que podeu anar coneixent a les seves xarxes socials

 

La biblioteca municipal El Castell continua treballant des de casa i a través de les seves xarxes socials, Instagram i Facebook. Així, segueix amb el programa de foment a la lectura Booktubers 2020 i anima a joves usuaris i usuàries a continuar llegint i recomanant lectures des del seu confinament.

 

Per la seva banda, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona està oferint nous serveis per adaptar-se al confinament. A més, s’anima l’alumnat de les escoles Font de l’Orpina i Pau Casals a utilitzar la biblioteca virtual i el portal infantil Gènius, tal com van aprendre a les formacions que van rebre durant els mesos de gener i febrer. Però si heu oblidat alguna cosa, no patiu, perquè la biblioteca municipal El Castell està preparant uns vídeos molt breus que resumiran les explicacions.

 

Us recordem que la bústia de retorn de documents de la biblioteca està fora de servei i que, per aquest motiu, s’han allargat les dates de devolució de tots els préstecs. I si teniu qualsevol dubte o consulta, podeu enviar un correu electrònic a b.vacarisses.ec@diba.cat.

 

Biblioteca digital

Una alternativa cultural per al confinament és la que ens ofereix l’eBiblioCat, la biblioteca digital del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, que, actualment, ofereix més de 8.200 llibres electrònics, 90 revistes en format digital i més de 2.300 pel·lícules. Aquest nou servei, ebibliocat.efilm, inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals, que es poden visualitzar durant 72 hores des de diferents dispositius. L’accés a aquests continguts digitals és gratuït i només cal disposar del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i identificar-se.  • Recerca

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats