Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Bossa de Voluntariat Ciutadà

25 de març de 2020


S’adreça a persones disposades a fer tasques voluntàries a través de la coordinació de Protecció de Civil, amb l’objectiu de millorar la capacitat de resposta

 

Es crea la Bossa de Voluntariat Ciutadà, centralitzada a l’Ajuntament de Vacarisses i adreçada a persones disposades a fer tasques voluntàries a través de la coordinació de Protecció Civil. En aquests moments, l’entitat disposa de recursos suficients per als serveis que presta, però necessita persones a la reserva, que s’activarà en funció de les necessitats a cobrir. L’objectiu és millorar la capacitat de resposta davant reptes com l’actual situació d’emergència i l’estat d’alarma pel Covid-19.

 

Quins requisits haig de complir per inscriure’m?

  • Fins a 50 anys d’edat.
  • Bon estat de salut general (persones sense malalties cròniques i que no formin part de col·lectius vulnerables).
  • Es valorarà experiència en voluntariat, tasques socials, sanitàries i/o de cura de persones.

Què haig de fer per inscriure’m?

Omplir aquest formulari.

 

*Les persones inscrites autoritzen l’Ajuntament a utilitzar les seves dades per al fi que s’indica.  • Bossa de Voluntariat Ciutadà

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats