Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Assistència a gent gran i famílies

24 de març de 2020


Des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’estan fent trucades de seguiment a majors de 70 anys i famílies en situació de vulnerabilitat, i es manté un contacte permanent amb les dues residències del municipi

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’han fet més de 600 trucades de seguiment a gent gran del municipi, major de 70 anys, per tractar-se de població de risc davant la propagació del Covid-19. El procés no ha finalitzat, de manera que encara pot haver-hi llars que no hagin rebut la trucada. També s’està contactant amb famílies en situació de vulnerabilitat.

 

En un mateix sentit, l’Ajuntament manté un contacte permanent amb les dues residències de gent gran que hi ha a Vacarisses, El Serrat i La Masia, per a qualsevol necessitat que pugui sorgir-hi.  • Gent gran

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats