Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Suspès el ple ordinari de març

24 de març de 2020


La situació epidemiològica actual fa necessari adoptar mesures per reduir el contagi social

 

La situació epidemiològica produïda per l’extensió del coronavirus COVID-19 fa necessari adoptar mesures per reduir el contagi social i evitar, així, l’expansió de la malaltia i preservar la salut de la població en general. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Vacarisses, s’han habilitat diferents recursos tecnològics per continuar operant, però amb un nou model no presencial d’atenció a la ciutadania.

 

Per tot plegat, la setmana passada es va decidir suspendre la celebració del ple ordinari d’aquest mes de març, així com els actes previs que precedeixen la sessió (Junta de Portaveus i Comissions Informatives).  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

Documentació adjunta

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats