Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Neteja i desinfecció de zones comunes

20 de març de 2020


Durant els propers dies, s’aniran desinfectant les zones de major de confluència de persones de les diferents urbanitzacions de Vacarisses

 

La situació excepcional provocada per l’epidèmia del virus SARS-CoV-2 ha obligat a canviar algunes de les funcions del servei de neteja viària, que, des d’avui divendres, assumeix també tasques de desinfecció. Així, els operaris del servei estan netejant amb aigua a pressió diverses zones de confluència de persones durant aquests dies, com els espais exteriors dels locals comercials.

 

La neteja s’està realitzant amb un sabó bactericida biodegradable, tot i que també s’utilitzaran polvoritzadors amb una solució d’aigua i lleixiu. Ambdós mètodes són eficaços per evitar la propagació del virus.

 

Les tasques s’aniran realitzant al llarg dels dies per les diferents urbanitzacions del municipi. No es deixarà de prestar el servei d’escombrat, però aquest reduirà la seva freqüència i es combinarà amb les tasques de neteja i desinfecció. De fet, el mateix vehicle que escombra els carrers de forma mecànica té també la capacitat de realitzar la neteja amb aigua a pressió, donant una gran versatilitat al servei.  • Neteja i desinfecció de zones comunes

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats