Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Primer cas de coronavirus a Vacarisses

19 de març de 2020


El malalt diagnosticat està ingressat a l’hospital i la seva família, confinada a casa, i s’han activat tots els protocols establerts

 

S’ha confirmat el primer cas diagnosticat de coronavirus a Vacarisses. El malalt està ingressat a l’hospital i la seva família, confinada a casa. S’han activat tots els protocols establerts i se n’està fent un seguiment des de l’Ajuntament i el CAP de Vacarisses.

 

Recordem a la població que cal extremar les mesures de seguretat i no sortir de casa.  • Logotip Ajuntament de Vacarisses (vertical)

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats